lunes, 30 de diciembre de 2013

Feliç 2014

Tot i que soni a estereotip m'he decidit a escriure un darrer post de l'any per desitjar-vos FELICITAT.

A aquest bloc n'hem parlat algun cop de la felicitat. Sovint diguem (com Tonucchi i d'altres) que la finalitat de l'educació és la FELICITAT. Tenim també tot un apartat, "L'Infant Feliç" dedicat al benestar emocional dels infants, ja que creiem fermament que els infants feliços, alegres, somrients... estàn molt més oberts a nous aprenentatges. Infants i adults, ja que aprendre i ser feliç van de la mà i duren tota la vida.

La Rosa Guàrdia, bona amiga i companya d'aprenetatges, m'ha deixat un llibre de filosofia: "La felicidad, desesperadamente" d'Andre Compte-Esponeville i estic gaudint i sent feliç amb les seves reflexions. ;)

Tots desitgem ser feliços però pocs s'hi senten: sigui perquè "seran feliços si..." satisfan un desig que un cop satisfet els avorrirà, sigui perquè no en tenim prou amb la felicitat i exigim eufòria, com diu l'artista Mazoni, sigui perque tenim creences que ens limiten o per qualsevol altra raó.

Potser perquè sóc optimista, però crec de debó que no tots els desitjos desapareixen un cop satisfets, i que una mica d'eufòria dóna el punt de desequilibri necessari a una vida equilibrada i que en el gaudir del camí anem sent una mica més lliures i anem aprenent amb alegria i plaer i de vegades amb tristesa i sofriment però amb la veritat i felicitat de l'aprenentatge de créixer i viure.

Gràcies a tots els que llegiu els meus rotllets i als que ens hem trobat per la vida (real o virtual, perquè tota és real i tota virtual) i hem compartit i après cosetes.
Que el 2014 siguem tots feliços, satisfem desitjos, tinguem moments d'eufòria, siguem més lliures i... poguem votar!!!

I moltes més coses, moltes més...

Som feliços perquè aprenem i aprenem perquè som feliços. (I si cantem... ja és eufòria hehehe)

A 9'8 m/s farem 365 voltes al món i, amb aquestes, una al sol.
Bon viatge!
Feliç 2014




No hay comentarios:

Publicar un comentario